Overslaan naar content

Recruiter

  • Utrecht
€ 2.400 - € 3.000 per maandHR

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

The Super Nice People bezorgt aandacht. Wij zijn een detacheringsbureau puur gericht op de werving van het meest klantvriendelijke bezorg personeel. Ons bedrijf bestaat bijna 4 jaar en de opdrachten stromen binnen! Aan de bak dus. Als recruiter zit je aan de knoppen om deze toppers te vinden en een mooie job te bieden. Je doet potentiële kandidaten het perfecte aanbod en verzorgt hun onboarding. Je houdt de admin op orde en rapporteert wekelijks jouw resultaten zodat we het wervingsproces samen kunnen verbeteren.


Dit ben jij

Een en al enthousiasme! De liefde voor je vak kunnen we van je aflezen. Je bent helemaal up to date op recruitment en van nature nieuwsgierig naar mensen en bouwt zo snel relaties. Je bent een kei in luisteren, communicatie en gesprekstechnieken en kunt daardoor mensen goed lezen en na een gesprek onderbouwd beslissen over het aannemen van een nieuwe collega. Je bent lekker open, houdt van organiseren en je nek uitsteken en wordt blij van afwisseling. Als je het leuk vind, kan je ook af en toe mee naar locaties van onze opdrachtgevers om daar gesprekken te voeren!


Dit levert het je op

Aantrekkelijk salaris, tussen €2400 en €3000 (obv 40 uur), afhankelijk van leeftijd en ervaring

Stukje algemene jaarlijkse winstdeling

✅ Opleidingsbudget & tijd

✅ Laptop van de zaak & telefoonvergoeding

✅ 25 vakantiedagen (obv 40 uur)

✅ Mogelijkheid om (deels) thuis te werken

✅ Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling in een groeiend bedrijf

✅ Regelmatige bedrijfsuitjes borrels ;)

*Het salaris is zo opgebouwd: vast salaris + bonusopties op gehaalde KPI's


Hoe ziet jouw werkdag eruit

Met een super nice energie en een flinke dosis enthousiasme, begin je jouw dag als recruiter. Eerst check je de inbox voor nieuwe sollicitaties en berichten. Dan ga ja aan de slag met het vinden van toptalent via online platformen en netwerken. Je zorgt dat de funnels netjes in de orde blijven. Je voert telefonische gesprekken, screent cv's en regelt interviews tussen kandidaten en hiring managers. Het doel hiervan? De perfecte match vinden tussen talent en de bedrijfscultuur bij opdrachtgevers. Als een echte matchmaker, ben je altijd op zoek naar de ideale connectie. Met jouw passie en organisatietalent maak je elke dag weer die perfecte match. Super Nice toch?


Functievereisten

  • Minimaal 24 uur in de week beschikbaar
  • Analytische vaardigheden en vermogen om gegevens te begrijpen en rapporten op te stellen
  • Goede communicatieve vaardigheden en proactieve houding
  • Zelfstandig kunnen werken en deadlines halen

Vereisten

  • Je woont in de buurt van Utrecht (pre).
  • Je hebt je rijbewijs B.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

of