Overslaan naar content

Meubelmonteur | Amsterdam

  • Amsterdam
€ 17 per uurLogistiek en Planning

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor het The Super Nice People avontuur?


Jouw missie

Kom in Amsterdam heel veel mensen blij maken als monteur en bezorger van meubels en woonaccessoires! Als monteur In een super nice team  trainen we je tot logistieke legend, zodat je (mogelijk afwisselend) bij 3 opdrachtgevers in Amsterdam aan de slag kan. Strak sturen, perfect tillen, netjes monteren en impact maken op mensen... Fijne voor skills voor de rest van je leven. Ook fijn: van het sjouwen en monteren van een bank, bed of kledingkast word je super fit.


Dit levert het je op

✅ Vanaf 21 jaar: €17 p/u all in*

✅ Reiskostenvergoeding

✅ Werkdagen van maandag t/m vrijdag

✅ Mogelijkheid om op zaterdag te werken 

✅ Een goede en veilige CAO

✅ Pensioenopbouw en gratis trainingen

✅ Fooi is all yours

✅ Veel gezelligheid

*De €17,00 zijn zo opgebouwd: CAO loon met component relevante werkervaring + vakantiegeld & rechten etc.


Hoe ziet jouw werkdag eruit

Je gaat met de bus op pad om de mensen thuis blij te maken met hun nieuwe bank, bed, kledingkast of dressoir. Samen met je collega til je deze naar binnen en/of naar boven. Driehoog achter? Geen probleem! Nieuwe aankoop precies op de goeie plek, netjes uitpakken en natuurlijk zorgvuldig monteren. Als meubelmonteur ben jij degene die de klant wegwijs maakt over hun nieuwe meubel. Alles voor een super blije klant. Da's dus flink sjouwen én monteren. No worries, daar trainen we je op; slim tillen en vakkundig meubelmontage zijn vaardigheden die je bij ons leert! Zelfde geldt voor rijden: krappe bochtjes in de binnenstad, achteruit in een mini-parkeerplek.. jij bent straks koning in strak sturen!


Dit vinden wij belangrijk:

Jou! We gaan investeren in je via leuke trainingen die je helpen groeien, persoonlijk en als bezorg-pro én meubelmonteur. En door simpelweg te luisteren naar wat jij belangrijk vindt in het leven, een type job vinden die bij jou past. Daarnaast willen we een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en het milieu. En vinden we elkaar helpen de gewoonste zaak van de wereld. Je kunt je bij ons blijven ontwikkelen. Van bijrijder tot chauffeur, tot teamlead en bezorg-eindbaas. Tijdens je studie en nog lang daarna. We stippelen het graag met je uit.


Vereisten

Klaar voor The Super Nice People? Top. Paar kleine formaliteitjes:

  • Spreek je Nederlands?
  • Woon je in de buurt van Amsterdam?
  • Heb je een rijbewijs B?
  • Heb je ervaring of affiniteit met monteren?


Solliciteer nu!

of