Overslaan naar content

Medewerker Laadploeg | Bleiswijk

  • Bleiswijk
€ 16,3 per uurMagazijn Medewerker

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor het The Super Nice People avontuur?
Sluit je dan aan bij ons gezellige team om als laadmedewerker te shinen in het magazijn! Als laadmedewerker speel jij een essentiële rol in het team. Door jouw inzet zorg je ervoor dat je collega's veel mensen blij kunnen maken met hun nieuwe meubels, die op tijd worden bezorgd. Het is een super leuke bijbaan, waarbij je flexibel kunt werken voor minimaal 8 uur per week.


Dit levert het je op

✅ €16,30 p/u all in*

✅ €250 netto bonus als je een fulltime vriend / familielid aanbrengt

✅ Reiskostenvergoeding

✅ Jij kiest: vanaf 8 tot 16 uur

Tijden: van 18:00 tot 22:00

✅ Een goede en veilige CAO

✅ Pensioenopbouw en gratis trainingen

✅ Veel gezelligheid

*De €16,30 is zo opgebouwd: CAO loon + vakantiegeld & rechten + uitbetaling 13e maand etc.


Hoe ziet jouw werkdag eruit

Als laadmedewerker in het magazijn ben je de spil in de logistieke operatie. Je zorgt ervoor dat alle meubels op tijd en op de juiste plaats gereed staan om ingeladen te worden in de elektrische busjes voor levering aan de gewaardeerde klanten van onze opdrachtgever. Het werk omvat het efficiënt laden en lossen van voertuigen, dit doe je met behendigheid en precisie. Bij ons staat teamwork hoog in het vaandel - we werken niet alleen samen, maar tillen ook samen, en delen zelfs samen momenten van plezier. Het is een uitdagende, maar een leuke bijbaan waarvoor we uitgebreide training bieden om je vaardigheden te versterken!

Wie zijn wij?

Wij zijn The Super Nice People. Wij zijn de leukste bezorg-club van Nederland. Wij leiden bezorgers en magazijn-medewerkers op tot super nice people en detacheren hen aan onze opdrachtgevers om van hun klanten echte fans te maken!

Vereisten

Functievereisten
  • Spreek je Nederlands?
  • Woon je in de buurt van Bleiswijk?
  • Heb je een reachtruck certificaat? (pre)

Join The Super Nice People! Solliciteer nu :)

of