Overslaan naar content

Magazijnmedewerker Barendrecht | Meubels

  • Barendrecht
€ 18,25 per uurMagazijn Medewerker

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor het The Super Nice People avontuur?
Kom in Barendrecht een super gezellig magazijn versterken! Jij bent de essentiële schakel van het magazijn en bezorgproces. Dankzij het kundig en efficiënt sorteren van goederen, controleren en klaarzetten voor levering, maak je een enorme impact op het blij maken van de klanten van de organisatie! Ook vind je het niet erg om op de bus te springen. Strak sturen, knap tillen, impact maken op mensen… Fijne skills. In een super nice team trainen we je tot logistieke legend. Heb je je hele leven profijt van. Ben je nog lerende in de Nederlandse taal? Geen probleem! Als je goed beheer hebt van de Engelse taal ben je ook van harte welkom in ons team. Jij bent die flexibele topper, die last minute komt invallen wanneer er een zieke is. Want je komt maar al te graag werken in ons Super Nice Team.

Dit levert het je op

✅ €18,25 p/u all in*

✅ €250 netto bonus als je een fulltime vriend / familielid aanbrengt

✅ Reiskostenvergoeding

✅ Flexibele werkweek: je kan 8 tot 40 uur ingezet worden

Starttijden in de ochtend, middag of avond.

✅ Een goede en veilige CAO

✅ Pensioenopbouw en gratis trainingen

✅ Veel gezelligheid

*De €18,25 zijn zo opgebouwd: CAO loon + vakantiegeld & rechten + uitbetaling 13e maand etc.


Hoe ziet jouw werkdag eruit
Als magazijnmedewerker regel je dat het magazijn op orde is en alle meubels precies op het juiste moment op de juiste plek klaarstaan om weggereden te worden naar klanten. Auto’s laden en lossen, verplaatsen van pakketten groot en klein, passen en meten voor een superstrak beladen bus - jij zet dat stapje extra voor een glimlach. Ook ga je met de bus op pad om de mensen thuis blij te maken met hun nieuwe bank, bed, kledingkast of dressoir. Samen met je collega til je deze naar binnen en/of naar boven. Driehoog achter? Geen probleem! Super belangrijk: je doet niets alleen. Een strak georganiseerde magazijn en bezorging is de ultieme team-effort. Samen overleggen, samen tillen, samen buffelen, samen lachen en een biertje drinken. Lekker gewerkt, zie je morgenvroeg.


Wie zijn wij?

Wij zijn The Super Nice People. Wij zijn de leukste bezorg-club van Nederland. Wij leiden bezorgers en magazijn-medewerkers op tot super nice people en detacheren hen aan onze opdrachtgevers om van hun klanten echte fans te maken!

Vereisten

Klaar voor The Super Nice People? Top. Paar kleine formaliteitjes:

  • Woon je in de buurt van Barendrecht?
  • Heb je een rijbewijs B?


Solliciteer nu!

of