Overslaan naar content

Magazijncoördinator Eindhoven

 • Eindhoven
€ 18,67 per uurLogistiek en Planning

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor het The Super Nice People avontuur?

Jouw missie

Ben jij een gedreven en communicatief sterke professional die klaar is voor een spannende uitdaging in de logistiek? Zoek je een rol waarin je een cruciale spil bent in het logistieke proces in het magazijn. Dan is onze vacature voor Magazijncoördinator op jouw lijf geschreven! Als directe rechterhand van onze teamleider speel je een essentiële rol in het tijdig en kwalitatief laden van onze bussen. Met een proactieve houding en een vastberaden mentaliteit zorg je ervoor dat onze processen vlekkeloos verlopen. 


Dit levert het je op

✅ €18,20 p/u all in*

✅ €250 netto bonus als je een fulltime vriend / familielid aanbrengt

✅ Reiskostenvergoeding

✅ Een fulltime job van 40 uur. 

✅ Een goede en veilige CAO

✅ Pensioenopbouw en gratis trainingen

✅ Veel gezelligheid en een topteam

*€18,20 zijn zo opgebouwd: CAO loon met component relevante werkervaring + vakantiegeld & rechten + 13e maand + netto koffie-/ lunchvergoeding etc.

Hoe ziet jouw werkdag eruit

Als Magazijncoördinator speel je een cruciale rol in het logistieke proces van ons bedrijf. Je begint je dag met het nauwlettend coördineren van het laadproces, waarbij je ervoor zorgt dat alle chauffeurs hun bussen tijdig en correct laden. Als rechterhand van de teamleider waarborg je niet alleen de efficiëntie van het laden, maar ook de volledigheid van de lading. Je bent constant in contact met chauffeurs, teamleden en andere stakeholders, waarbij jouw communicatieve vaardigheden essentieel zijn om ervoor te zorgen dat iedereen volgens de juiste procedures werkt. Naast je coördinerende taken in het magazijn, fungeer je ook als kwaliteitscoördinator. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van de ladingen voldoet aan de gestelde eisen en dat er voorzichtig met de spullen wordt omgegaan. 


Wie ben jij?

 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent stressbestendig en in staat om onder druk te presteren, terwijl je altijd oog houdt voor kwaliteit en veiligheid.
 • Je staat stevig in je schoenen en durft voor een groep te staan.
 • Je hebt een proactieve houding en bent altijd op zoek naar manieren om processen te verbeteren.
 • Je hebt een positieve instelling en bent een echte teamspeler die graag samenwerkt om doelen te bereiken.
 • Je hebt affiniteit met logistiek en bent gemotiveerd om bij te dragen aan een efficiënt en soepel verlopend laadproces.
 • Je bent niet bang om de handen vies te maken.

Vereisten

Klaar voor The Super Nice People? Top. Paar kleine formaliteitjes:

 • Spreek je Nederlands?
 • Woon je in de buurt van Eindhoven?
 • Heb je een rijbewijs B?


Solliciteer nu!

of