Overslaan naar content

Koerier pakketten | Zwolle (Parttime)

  • Zwolle
€ 16,8Koerier

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor het The Super Nice People avontuur?

Jouw missie

Wil jij de weg op in een milieuvriendelijk voertuig, genieten van ultieme vrijheid en werken voor een van de grootste marketplaces van Nederland? Kom in en rond Zwolle heel veel ondernemers blij maken als koerier tijdens het ophalen van pakketjes (B2B)! In een super nice team trainen we je tot logistieke legend. Strak sturen, impact maken op mensen… Fijne skills, heb je je hele leven profijt van. Lekker solo met je eigen playlist in je eigen bus word je een super driver! En alle ruimte om hogerop te klimmen.


Dit levert het je op

✅ Vanaf 21 jaar: Tot €16,95 p/u all in*

✅ €250 netto bonus als je een fulltime vriend / familielid aanbrengt

✅ Wij zoeken voornamelijk parttimers: vanaf 8 uur tot 24 uur maandag t/m vrijdag

✅ Werktijden tussen 14:00 en 21:00

✅ Reiskostenvergoeding**

✅ Een goede en veilige CAO

✅ Pensioenopbouw en gratis trainingen

✅ 27,5 vakantiedagen incl. ADV

*De €16,95 is zo opgebouwd: CAO loon met vakantiegeld & rechten + netto koffie-/ lunchvergoeding (afhankelijk van shift), gemiddelde toeslagen etc.

**€0,21 p/km vanaf 10 tot maximum 35 km (enkele reis)

Goed om te weten

Werktijden vallen tussen 14:00 en 21:00 uur.Daarnaast zul je af en toe te maken krijgen met sporadische loodsdiensten. In plaats van op de weg te zijn, wordt van je verwacht dat je op locatie blijft. Hier krijg je de tijd en verantwoordelijkheid om de loods voor te bereiden en deel te nemen aan het sorteer- en afsluitproces.


Belangrijk

  • Minstens 1 jaar rijervaring en ervaring met grote voertuigen is een pré
  • Kun je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgeven? Hulp nodig? Doen we.


Hoe ziet jouw werkdag eruit
Je werkdag begint bij het depot in Zwolle, waar je  met je lege bus klaarstaat om de weg op te gaan. Tijdens jouw dienst maak je stops bij ongeveer 15 verschillende partners van een van de grootste marketplaces van Nederland waar je de klaarstaande pakketten inlaadt. Daarom is het van essentieel belang dat je nauwkeurig bent en goed overzicht kunt houden. Klantvriendelijkheid is jouw tweede natuur, waardoor de partners altijd met een glimlach op jouw komst rekenen. Met een bus vol voldoening keer je terug naar het depot, waar je de opgehaalde pakketten zorgvuldig sorteert. 


Dit vinden wij belangrijk

Jou! Je komt bij ons in dienst en we gaan investeren in je. Via leuke trainingen die je helpen groeien, persoonlijk en als bezorg-pro. En door simpelweg te luisteren naar wat jij belangrijk vindt in het leven, een type job vinden die bij jou past. Daarnaast willen we een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en het milieu. En vinden we elkaar helpen de gewoonste zaak van de wereld. Je kunt je bij ons blijven ontwikkelen. Van bijrijder tot chauffeur, tot teamlead en bezorg-eindbaas. Tijdens je studie en nog lang daarna. We stippelen het graag met je uit.

Vereisten

Klaar voor The Super Nice People? Top. Paar kleine formaliteitjes:

  • Spreek je Nederlands?
  • Woon je in de buurt van Zwolle?
  • Heb je een rijbewijs B? 
  • Minstens 1 jaar rijervaring en ervaring met grote voertuigen is een pré
  • Kun je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgeven? Hulp nodig? Doen we.


Solliciteer nu!

of