Overslaan naar content

Bezorger Amsterdam Westpoort | Meubels

  • Amsterdam
€ 17,91Meubelbezorger

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor het The Super Nice People avontuur?

Jouw missie

Kom in en rond Amsterdam Westpoort heel veel mensen blij maken als bezorger van meubels en woonaccessoires! Als chauffeur In een super nice team trainen we je tot logistieke legend. Strak sturen, perfect tillen en impact maken op mensen... Fijne voor skills voor de rest van je leven. Ook fijn: van het sjouwen van een bank, bed of kledingkast word je super fit.


Dit levert het je op

✅ Met 1 jaar ervaring (bezorging in een verlengde sprinter of bakwagen) €17,91 p/u all in*

✅ Nieuw in het vak: €16,88 p/u all in*

✅ Reiskostenvergoeding

✅ Werkdagen van 08:00 t/m 17:00 (dinsdag t/m zaterdag)

✅ Een goede en veilige CAO

✅ Pensioenopbouw en gratis trainingen

✅ Fooi is all yours

✅ Veel gezelligheid

*De €17,91 en €16,88 zijn zo opgebouwd: CAO loon met component relevante werkervaring + vakantiegeld & rechten etc.


Hoe ziet jouw werkdag eruit

Je gaat met de bus op pad om de mensen thuis blij te maken met hun nieuwe bank, bed, kledingkast of dressoir. Samen met je collega til je deze naar binnen en/of naar boven. Driehoog achter? Geen probleem! Nieuwe aankoop precies op de goeie plek, netjes uitpakken, troep weer mee, nieuwe meubel-eigenaar wegwijs maken in nodig... Alles voor een super blije klant. Da's dus flink sjouwen. No worries, daar trainen we je op; slim tillen is een vak! Zelfde geldt voor rijden: krappe bochtjes in de binnenstad, achteruit in een mini-parkeerplek.. jij bent straks koning in strak sturen!


Dit vinden wij belangrijk

Jou! We gaan investeren in je via leuke trainingen die je helpen groeien, persoonlijk en als bezorg-pro. En door simpelweg te luisteren naar wat jij belangrijk vindt in het leven, een type job vinden die bij jou past. Daarnaast willen we een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en het milieu. En vinden we elkaar helpen de gewoonste zaak van de wereld. Je kunt je bij ons blijven ontwikkelen. Van bijrijder tot chauffeur, tot teamlead en bezorg-eindbaas. Tijdens je studie en nog lang daarna. We stippelen het graag met je uit.

Vereisten

Klaar voor The Super Nice People? Top. Paar kleine formaliteitjes:

  • Spreek je Nederlands?
  • Woon je in de buurt van Amsterdam Westpoort?
  • Heb je een rijbewijs B?


Solliciteer nu!

of