Overslaan naar content

Allround Magazijnmedewerker | Bleiswijk

  • Bleiswijk
€ 16,3 per uurMagazijn Medewerker

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor het The Super Nice People avontuur?
Kom dan samen met een tof team een magazijn in Bleiswijk runnen! Een goede voorbereiding is het halve werk: jij maakt het mogelijk dat je collega’s heel veel mensen blij kunnen maken met hun nieuwe op tijd bezorgde meubels. Een super nice baan van 8 uur of meer waarvoor je fijne trainingen krijgt die je helpen groeien in je baan en je bestaan!  
Heb je ervaring met magazijnwerk en het gebruik van een stapelaar? Ben je flexibel genoeg om af en toe ook op de bus te stappen? Dan zou deze functie perfect bij jou kunnen passen!

Dit levert het je op

✅ €16,30 p/u all in*

✅ €250 netto bonus als je een fulltime vriend / familielid aanbrengt

✅ Reiskostenvergoeding

✅ Jij kiest: vanaf 16 uur tot 40 uur, maandag t/m zaterdag

Verschillende starttijden in de ochtend en middag

✅ Een goede en veilige CAO

✅ Pensioenopbouw en gratis trainingen

✅ Veel gezelligheid

*De €16,30 is zo opgebouwd: CAO loon + vakantiegeld & rechten + uitbetaling 13e maand etc.


Hoe ziet jouw werkdag eruit

Als magazijnmedewerker regel je dat het magazijn op orde is en alle meubels precies op het juiste moment op de juiste plek klaarstaan om weggereden te worden naar klanten. Auto’s laden en lossen, crossen op de heftruck met pakketten groot en klein, passen en meten voor een superstrak beladen bus - jij zet dat stapje extra voor een glimlach. Super belangrijk: je doet niets alleen. Een strak georganiseerd magazijn is de ultieme team-effort. Samen overleggen, samen tillen, samen buffelen, samen lachen. Lekker gewerkt, zie je morgenvroeg. Komt best wat tillen en zeulen bij kijken, vandaar dat we je goed trainen. Jij zorgt ervoor dat de (elektrische) bussen op tijd weg kunnen dus je bent er lekker vroeg bij! Heb je al een reachtruck certificaat? Top! dan horen we dat graag.

Wie zijn wij?

Wij zijn The Super Nice People. Wij zijn de leukste bezorg-club van Nederland. Wij leiden bezorgers en magazijn-medewerkers op tot super nice people en detacheren hen aan onze opdrachtgevers om van hun klanten echte fans te maken!

Vereisten

Functievereisten
  • Spreek je Nederlands?
  • Woon je in de buurt van Bleiswijk?
  • Heb je een reachtruck certificaat? (pre)

Join The Super Nice People! Solliciteer nu :)

of